Apartmani Lucija

Apartmány Lucija se nalézají v blízkostí centra Matulj, přímo nad Opatiji a jsou umístěny ve třech mezi sebou oddělených objektech na parcele velikosti 2000 m2. Dlouhodobá zkušenost zabývání se turistikou, blízkost moře a nové bazény (z roku 2013) jsou zárukou bezstarostné a zábavné dovolené. Všechny apartmány jsou úplně vybavené a mají zajištěn parking. Obchody, banky, pošta, lékárna a podobné jsou vzdáleny pouhé 3 minuty chůze. V blízkosti města jsou přístupné také ostatní objekty, které dopřávají oblíbené aktivity, jako jsou cyklistika, surfing, horská turistika nebo prostě jen požitek z krás pobřeží a moře.


Ubytování

Apartman 1

A4+1 - Pro čtyři osoby plus přistýlka, Podlahová plocha: 40m2

Apartmán sestává ze dvou ložnic, jedna s manželským lůžkem a druhá s dvěma oddělenými postelemi, které se mohou spojit v manželské lůžko. Je to ještě koupelna a kuchyň s překrásným pohledem na moře a bazén.


Apartman 2

Studio+1 - Pro dvě osoby plus přistýlka, Podlahová plocha: 30m2

Apartmán sestává z ložnice s dvěma oddělenými postelemi, které se mohou spojit v manželské lůžko, malé kuchyňky s dvousedadlovým roztahovacím gaučem a koupelny. Z apartmánu se vystupuje na terasu s překrásným pohledem na moře a bazén.


Apartman 4

A4+1 - Pro čtyři osoby plus přistýlka, Podlahová plocha: 50m2

Apartmán je situován na dvou etážích. Na prvním podlaží se nalézá ložnice s manželským lůžkem a jedním dodatečným lůžkem, kuchyň a jídelna s třísedadlovým gaučem a televizorem a koupelna. Na druhém podlaží je ložnice s dvěma oddělenými lůžky, které se mohou spojit a tak vytvořit manželské lůžko, jakož i záchod s umyvadlem. Na stejném podlaží je také překrásná terasa, z které je nádherný pohled na moře a společný bazén. Apartmán je renovován v roce 2013.


Apartman 5

A2+2 - Pro dvě osoby plus dvě přistýlky, Podlahová plocha: 40m2

Apartmán sestává z ložnice s manželským lůžkem, koupelny a kuchyně s jídelnou a třísedadlovým gaučem, který lze roztáhnout a tak získat pohodlné lůžko pro dvě osoby. Apartmán je kompletně renovován v roce 2013.