Smještaj

Apartman 1

A4+1 - Za četiri osobe plus pomoćni ležaj, Površine: 40m2

Apartman se sastoji od 2 spavaće sobe, jedna je s bračnim krevetom, a druga je s 2 odvojena kreveta koji se mogu spojiti u bračni krevet. Tu je još i kupaonica te kuhinja i blagovaonica s trosjedom na razvlačenje za jednu osobu. Iz sobe se dolazi na terasu s prekrasnim pogledom na more i bazen.


Apartman 2

Studio+1 - Za dvije osobe plus pomoćni ležaj, Površine: 30m2

Apartman se sastoji od spavaće sobe s 2 odvojena kreveta koji se mogu spojiti u bračni krevet, male kuhinje s trosjedom na razvlačenje i kupaonice. Iz apartmana se izlazi na terasu s prekrasnim pogledom na more i bazen.


Apartman 4

A4+1 - Za četiri osobe plus pomoćni ležaj, Površine: 50m2

Apartman se prostire na dvije etaže. Na prvoj etaži se nalazi spavaća soba s bračnim krevetom i jednim dodatnim ležajem, kuhinja i blagovaona s trosjedom i TV-om te kupaonica. Na drugoj etaži je spavaća soba s 2 odvojena ležaja koji se mogu spojiti u bračni krevet te wc s umivaonikom. Na istoj etaži smještena je i prekrasna terasa s pogledom na more i zajednički bazen. Apartman je renoviran 2013. godine.


Apartman 5

A2+2 - Za dvije osobe plus dva pomoćna ležaja, Površine: 40m2

Apartman se sastoji od spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonice te kuhinje s blagovaonicom i trosjedom koji se razvlači u udoban ležaj za dvoje. Apartman je kompletno renoviran 2013. godine.